Докторът по органична химия и изобретател - проф. д-р Йонко Мермерски,

...
Докторът по органична химия и изобретател - проф. д-р Йонко Мермерски,
Коментари Харесай

Д-р Мермерски: Изобретих и патентовах бърз тест за Ковид-19 в САЩ, предоставям го безвъзмездно на България

Докторът по органична химия и откривател - проф. доктор Йонко Мермерски, към този момент е пантентовал нов бърз тест за Ковид-19. От Съединени американски щати той обяви за Bulgaria ON AIR , че би го дал безусловно безплатно за потребление в България.

" PCR пробата е най-бърз, само че не е значима единствено бързината. По-важно е да има благонадежден резултат. Моето откритие оказва помощ да се отсеят здравите със признаци и да не тръгнат по пътеката за проучване с PCR тест и плазмен тест ", каза проф. Мермерски в ефира на " България заран ".

Той акцентира, че пробата дава точни стойности въз основа на създадени статистически данни на здрави по отношение на заболели хора. Тестът мери количеството въглероден диоксид, което човек издишва. Хора с инфектиране на долните дихателни пътища отделят много по-ниски равнища на въглероден диоксид във въздуха, който издишват.

" Подкрепяме да се отсеят пациентите, на които не е належащо да се вършат спомагателни проби. По този метод се облекчава този дефицит на проби за симптоматични пациенти ", уточни проф. Мермерски и показва по какъв начин работи изобретението му.

Тестът е като дрегер, в който се издишва въздух, а резултатът става явен на момента. Уредът към момента не е стигнал до комерсиалната мрежа, тъй като би трябвало да премине през тестуването на четири ведомства, с които екипът на българския академик координира своята работа. Това са американският еквивалент на нашето здравно министерство, Агенцията за храни и медикаменти, Националният институт по опазване на здравето и Министерството на защитата на Съединени американски щати. 

" Искаме от тях финансиране и група хора, които да тестваме - заболели, симптоматични и здрави, с цел да може да уточняваме вярното равнище. На дребно не може да коства повече от 20-ина $, няма по какъв начин да коства доста. Целим се успеваемостта му да бъде над 90% ", разгласи още проф. Мермерски.

По думите му плазмените проби са нужни, с цел да се види кои хора са прекарали болестта и към този момент са здрави. Хлорохинът пък показвал положителни резултати, само че нямало доказателства, че е задоволително сполучлив. Проф. Мермерски означи, че имунизациите ще са най-бавното нещо. Отнемат най-малко една година, с цел да не разболеем индивида, който имунизираме, сподели той.

И разказа ковид по следния метод:

Размерът на Ковид-19 е към една стотна от размера на прахова парченце. На вирусите им трябват повърхности, с цел да може да се движат. Могат да прелетят много огромни пространства. 

Проф. Мермерски се базира на данни, съгласно които отчетеният брой на починалите в Ухан е с 60 000 по-малко от броя на кремираните в китайския град.

" Китай бяха доста нечестни по отношение на света. Този вирус можеше да бъде овладян, без въобще да тръгне в международен мащаб. Подцениха какъв брой е инфектиран и се пробваха да угнетен информациите ", разяснява докторът по органична химия.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР